Skip to Main Content

InfoSkills voor Rechtswetenschappen

InfoSkills @ TiU

Legal Intelligence: Result page

❶ Resultaten

Legal intelligence meldt dat er 11073 resultaten, gesorteerd op relevatie, zijn gevonden met teksten waarin het woord terrorismebestrijding voorkomt.

❷ Resultaten filteren

Links in het scherm bevinden zich allerlei filtermogelijkheden. Onder het kopje 'Bron' kunnen we het zoekresultaat verfijnen door op 'Tijdschriften' te klikken. Voorafgaand aan de filtering kan er worden afgelezen dat er in 1000 tijdschriften sprake is van terrorismebestrijding.

 

❸ Meerdere filters tegelijk gebruiken

Om meerdere filters tegelijk te gebruiken, klik op de knop . Kies vervolgens de filters die je nodig hebt. In dit voorbeeld zijn de volgende filters gebruikt: rechtsgebied 'Staats- en bestuursrecht', categorie 'Artikelen' en datum publicatie '2010'. Na de juiste filters te hebben aangeklikt, druk op de knop 'filteren'.

 

 Zoekresultaten interpreteren

Na het invoeren van de filters blijven er 17 zoekresultaten over. Als we naar beneden scrollen op de resultaten pagina, kunnen we vaststellen dat er in Data Juridica bibliografische gegevens en een korte samenvatting zijn opgenomen die verwijzen naar "Breda benadering terrorismebestrijding".

Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License by Tilburg University Library.